Carte pentru copii din textil art.33463

(Код: )

Carte pentru copii  din textil art.33463
Цена: 160.00 Лей
Количество: 

Prima bibliotecă pentru copii: Băieții și fetele adoră aceste jucării pentru învățare timpurie.

Culorile vibrante vor atrage atenția bebelușului, funcția de pliere și scârțâit a capacului poate îmbunătăți recunoașterea sunetului și abilitățile motorii ale bebelușului, iar coada animalului texturată permite interacțiunea senzorială.

Aceste cărți interactive din material îi ajută pe bebeluși să se bucure de distracție fără sfârșit!

Înțelege începutul lucrurilor: poți citi împreună cu micuțul tău aceste cărți de pânză pe tema cozilor de animale, apropiindu-l de natură și animale.

Aceste cărți pentru copii din material textil sunt, de asemenea, o jucărie de învățare timpurie, care poate stimula capacitatea de limbaj, abilitățile de citire, abilitățile senzoriale, abilitățile de comunicare și o imaginație bogată, permițându-i copilului tău să câștige de la început.

Suprafața materialului este moale, potrivită pentru mâinile mici.

Cadouri pentru băieți și fete: Caietul moale de exerciții este un cadou pentru viață și eternitate pentru bebeluși și copii mici.

Indiferent de vârsta și sexul dumneavoastră estimat, cărțile noastre moi pentru bebeluși sunt potrivite pentru bebelușii cu vârsta cuprinsă între 0 și 12 luni și jucăriile educaționale pentru nou-născuții cu vârsta cuprinsă între 1 și 2 ani. Este cadoul perfect pentru petreceri prenatale, zile de nastere si Craciun.

Carte lavabila


 






Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
home bottom icon1 Доставка по Кишиневу home bottom icon2 Готовность к отправке в тот же день home bottom icon3 Гарантия качества товаров home bottom icon4 Гибкая система скидок