Tractor cu pedale "Turbo" cu semiremorcă (Polesie) art.52681

(Код: )

Tractor cu pedale "Turbo" cu semiremorcă (Polesie) art.52681
Цена: 1 990.00 Лей
Количество: 
Tractor cu pedale "Turbo" cu semiremorcă (Polesie) art.52681 Tractor cu pedale "Turbo" cu semiremorcă (Polesie) art.52681 Tractor cu pedale "Turbo" cu semiremorcă (Polesie) art.52681 Tractor cu pedale "Turbo" cu semiremorcă (Polesie) art.52681

Tractorul Polesie Turbo 52681 este format dintr-un tractor cu roți în sine și o semiremorcă la acesta. Acest model va fi un cadou minunat pentru băieții cărora le place să se joace în interior și în aer liber.

O astfel de bară nu numai că arată foarte atractivă și impresionantă - este, de asemenea, foarte bună în ceea ce privește caracteristicile sale funcționale.

Are două perechi de roți din plastic negru. Primele, mai mici, sunt cele de direcție, se întorc în conformitate cu mișcările volanului. Copilul dvs., ca un adevărat șofer de tractor, va putea să manevreze și să aleagă singur direcția de deplasare.

Cel de-al doilea, mai mare, este cel de conducere, pentru ei efortul este transmis de la pedale pe care le întoarce șoferul. Roțile din spate ale tractorului cu scaun cu rotile Polesie 52681 cu remorcă au o bandă cauciucată, care asigură cea mai bună aderență atunci când circulați pe suprafețe netede și alunecoase: parchet, gresie, laminat etc.

O remorcă detașabilă mică, dar încăpătoare, completează imaginea unui mini-tractor: puteți pune jucării acolo, puteți turna nisip, puteți pune mere sau alte fructe (dacă bebelușul se va plimba prin cabana de vară) și multe altele.

 

Dimensiuni scaun cu rotile Polesie Turbo 52681:

Lungime - 80 cm fără remorcă, 128 cm cu remorcă

Înălțimea ghidonului - 67 cm, scaunul - 40 cm

Lățimea ampatamentului - 48 cm

Gardă la sol (gardă) - 8 cm

Modelul este conceput pentru copii cu greutatea de până la 50 kg.




Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
home bottom icon1 Доставка по Кишиневу home bottom icon2 Готовность к отправке в тот же день home bottom icon3 Гарантия качества товаров home bottom icon4 Гибкая система скидок