TABLA „Desenează cu lumină” art.29929

(Код: )

TABLA „Desenează cu lumină” art.29929
Цена: 180.00 Лей
Количество: 

Dintre toate jucăriile pentru copii, vreau să aleg ceva care să intereseze și să surprindă copilul.

Există o astfel de soluție.

Pictarea cu lumină este incredibil de magică.

Dezvoltă inteligență, abilități motorii fine la un copil, îi face să fantaseze și să gândească și, de asemenea, să dezvolte abilități de desen.

Această tabla de desen cu lumină  este ușor potrivită ca opțiune de familie pentru mai multe persoane, are un format A3 și este realizată cu o suprafață fotoluminiscentă care acumulează lumină.

Pixul cu lanternă LED va ghida orice linie: cu cât este mai aproape de tablă și cu cât este mai lent să scrieți pe ea, cu atât liniile vor fi mai clare, dacă îl mutați mai departe de tabletă, lumina se va difuza.

Acest proces creativ va deveni și mai distractiv.

Imaginea poate fi desenată deasupra celei anterioare, iar imaginea desenată poate străluci timp de aproximativ o jumătate de oră, apoi va începe să se estompeze. Pictarea cu lumină nu numai că va distrage copilul de pe tabletă sau monitor, dar și părinții ar putea dori să picteze în secret pe timp de noapte.

Dimensiunea unei astfel de planșe de desene este perfectă nu numai pentru un copil mic, ci și pentru părinții cu copii sau câți copii se pot arunca liber în lumea jocurilor cu ajutorul desenului.

Placa este fabricată din materiale curate, ecologice, sigură pentru copii, cadrul rezistent la șocuri va proteja împotriva rupturilor și pliurilor.

 




Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
home bottom icon1 Доставка по Кишиневу home bottom icon2 Готовность к отправке в тот же день home bottom icon3 Гарантия качества товаров home bottom icon4 Гибкая система скидок