Mașină de muzică cu instrumente art.6109

(Код: )

Mașină de muzică cu instrumente art.6109
Цена: 510.00 Лей
Количество: 
Mașină de muzică cu instrumente art.6109 Mașină de muzică cu instrumente art.6109 Mașină de muzică cu instrumente art.6109 Mașină de muzică cu instrumente art.6109

Este timpul ca ajutorul tatălui să-și ia propriul set de chei și șurubelnițe. Setul de joacă „Mașină cu instrumente” de la cunoscutul producător Hola Toys va încânta copilul cu flori colorate și detalii plăcute la atingere, iar părinții – calitate excelentă.

Designerii și-au dat seama cum să prezinte trusa într-un mod neobișnuit și l-au plasat într-o mașină de scris în loc de valiza sau cutia obișnuită.

O mică figură a unui reparator conduce o mașină mare galben-albastru, iar caroseria este plină cu diverse dispozitive utile pentru reparații.

Aici puteți găsi o șurubelniță automată cu atașamente, un ciocan cu șurubelniță de cuie, o șurubelniță, diverse șuruburi, cuie și șuruburi.

Setul include, de asemenea, o cheie și un panou cu găuri pentru a folosi abilitățile.

Această jucărie va atrage cu siguranță băieții curioși.

Cu ajutorul ei, ei vor învăța să recunoască diferite instrumente, comparându-le cu produse reale pe care le-au văzut cu tatăl lor.

Jucăria ajută la reamintirea culorilor. Aparatul nu numai că transportă instrumente, ci și anunță sosirea acestuia cu efecte de lumină și sunet.




Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
home bottom icon1 Доставка по Кишиневу home bottom icon2 Готовность к отправке в тот же день home bottom icon3 Гарантия качества товаров home bottom icon4 Гибкая система скидок